Jacco HolterLiefde maakt blind!

Dat geldt zeker ook voor de liefde voor dat ene huis of appartement dat te koop staat. Verlies daarom de realiteit niet uit het oog, en laat u begeleiden door een deskundige makelaar die adviseert bij de duurste aankoop van uw leven.

 

Neem contact op

 

HOE GAAN WIJ TE WERK VOOR U!

Persoonlijk gesprek:


Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw woonwensen en kijken we alvast of er een woning of appartement te koop staat die aan uw wensen voldoet..

Duidelijke overeenkomst:


Wij stellen een duidelijke overeenkomst samen met de gemaakte (prijs)afspraken, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Samen bezichtigen:

Wij plannen voor u eventuele bezichtingsafspraken en wij zullen u tijdens de bezichtiging begeleiden en adviseren.

Gratis waardebepaling en juridisch onderzoek:

Als u het huis van u dromen heeft gevonden, raadplegen wij het Kadaster, gemeente, eventueel Vereniging van eigenaren etc. om alle aspecten van de woning te onderzoeken. Tevens maken wij een waardebepaling op basis van recente verkoopprijzen en beoordelen wij de bouwkundige staat van de woning.

Onderhandelingen voeren:


Wij voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij en wij zullen de meest gunstige koopprijs voor u realiseren en zorgen voor goede koopvoorwaarden en condities.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar:


Te allen tijde staan wij voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en houden de ontwikkelingen en kansen op de woningmarkt nauwlettend voor u in de gaten.


Voor,  tijdens en na de verkoop sta ik u graag bij als persoonlijk adviseur en vraagbaak

Tarieven

Wij kijken graag met u samen op welke wijze wij een toegevoegde waarde kunnen hebben bij de aankoop van uw woning of appartement. Een volledige aankoopbegeleiding van A tot Z met ons als uw aankoopmakelaar is al mogelijk vanaf € 795,= all-in. Niet overtuigd wij gaan graag een keer vrijblijvend met u mee naar een woningbezichtiging, u kunt dan zonder verdere verplichtingen ervaren wat het nut is van de aankoopmakelaar. Bel ons gerust of neem contact op met ons kantoor.

Neem contact op