Taxatie of gratis waardebepaling nodig? Wij helpen u graag verder!

Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig voor uw woning of bedrijfsobject?

Deze kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Holter Makelaardij & Taxaties.
Holter Makelaardij & Taxaties voldoet aan alle eisen die er worden gesteld. En is als erkend lid van Vastgoedpro dan ook ingeschreven als Register Makelaar-taxateur onroerende zaken in Vastgoedcert register.

Wij werken samen met de validatie instituten NWWI en Taxateurs Unie, hierdoor voldoen al onze taxaties aan de hoge eisen van alle hypotheekverstrekkers en banken. Dus voor deskundige en snelle taxaties bent u bij ons aan het juiste adres!

Of het nu gaat om een taxatie voor een woningverkoop, woningaankoop of hypotheekwijziging: als erkend NWWI taxateur zijn wij u graag van dienst. U kunt ook uw taxatie direct online aanvragen door op het onderstaande NWWI logo te klikken en het formulier online in te vullen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag!

Voor meer informatie of vragen over de kosten van een taxatierapport mailt of belt u met Jacco Holter, Register Makelaar Taxateur / Register Taxateur.

nwwi

Gratis waardebepaling

Voor een waarde-indicatie ten behoeve van een mogelijke verkoop kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Deze waardebepaling geeft u een duidelijke indruk van de huidige waarde van uw woning en de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. Het verplicht u nergens toe. Ik kom graag eens vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u uitgebreid te adviseren over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en presentatie mogelijkheden.